Chef 金澤のプレミアムフレンチコース  2018冬

シェラリゾート白馬の名物濃厚な夢乃とうふ

シェラリゾート白馬の名物 濃厚な“ 夢乃 とうふ ”
沖縄産ミネラルたっぷりの塩で

Sierra resort special Tofu “YUMENO”
with mineral salt made in Okinawa


最上級フォワグラのポワレ サラダ仕立て
低温でじっくり仕上げたトリュフ風味のスクランブルエッグ添え ソース・ペリグー

Sauted finest foie gras with special rich truffle scrambled eggs
and chef’s original truffle sauce

シェラリゾート歴史の45周年黄金のコンソメスープ

シェラリゾート歴史の45周年 黄金の“ コンソメスープ ”
Sierra resort 45th anniversary
“Special consommé soup”

平貝とオマール海老のソテー
ブールブランソース ハーブのサラダと共に

Saute of Atrina pectinata and lobser
with bourboulenc source served with herb salad

お口直し“信州林檎のグラニテ”
Apple granité

シェフが厳選した信州牛フィレ肉のポワレ
とても貴重な有機野菜添え 赤ワインソース

Chef selected Shinshu fillet steak with organic vegetables
Well-mellowed red wine sauce

本日のフィナーレを飾るシェフの特製デザート2018
Specially made dessert of Sierra resort 2018

総料理長厳選素材
シェラリゾートオリジナルブレンド・オーガニックコーヒー
または
スウェーデン王室御用達の紅茶

Sierra resort original blended organic coffee
or
Royal Swedish household purveyor tea (black tea)